LockingSchedulerView need multiple lines per resource

Ask our community for help with v1.x versions of our products.
User avatar
Thylia
Posts: 7
Joined: Tue May 13, 2014 10:11 am

LockingSchedulerView need multiple lines per resource

Post by Thylia » Tue May 27, 2014 11:32 am

Hello,
How to have several events at the same time on multiple lines for the same resource?
Last edited by Thylia on Tue May 27, 2014 3:21 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Maxim Gorkovsky
Core Developer
Core Developer
Posts: 3060
Joined: Wed Jan 08, 2014 11:46 am

Re: HorizontalSchedulerView need multiple lines per resource

Post by Maxim Gorkovsky » Tue May 27, 2014 12:10 pm

Hello.
If you assign few events with samw time and resource they will be rendered in the same row/column. Not sure what seems to be the problem.

User avatar
Thylia
Posts: 7
Joined: Tue May 13, 2014 10:11 am

Re: HorizontalSchedulerView need multiple lines per resource

Post by Thylia » Tue May 27, 2014 1:31 pm

I want the events fold multiple lines instead of being stacked on the same line a bit like this example: http://www.bryntum.com/examples/schedul ... dview.html
Attachments
sch-1.png
sch-1.png (18.54 KiB) Viewed 8656 times

User avatar
mats
Core Developer
Core Developer
Posts: 15590
Joined: Sat Dec 19, 2009 11:41 pm
Location: Sweden
Contact:

Re: HorizontalSchedulerView need multiple lines per resource

Post by mats » Tue May 27, 2014 1:36 pm

Tired of debugging javascript errors in web applications? Try our new error logging service RootCause, or read more on the Sencha blog

@bryntum
Facebook
API documentation

User avatar
Thylia
Posts: 7
Joined: Tue May 13, 2014 10:11 am

Re: HorizontalSchedulerView need multiple lines per resource

Post by Thylia » Tue May 27, 2014 2:24 pm

mats wrote:Please see this config option:

http://www.bryntum.com/docs/scheduling/ ... cRowHeight
this property does not exist in 1.x !

User avatar
mats
Core Developer
Core Developer
Posts: 15590
Joined: Sat Dec 19, 2009 11:41 pm
Location: Sweden
Contact:

Re: HorizontalSchedulerView need multiple lines per resource

Post by mats » Tue May 27, 2014 3:08 pm

Which version are you using?
Tired of debugging javascript errors in web applications? Try our new error logging service RootCause, or read more on the Sencha blog

@bryntum
Facebook
API documentation

User avatar
Thylia
Posts: 7
Joined: Tue May 13, 2014 10:11 am

Re: HorizontalSchedulerView need multiple lines per resource

Post by Thylia » Tue May 27, 2014 3:12 pm

mats wrote:Which version are you using?
Ext Scheduler 1.8.6

User avatar
Thylia
Posts: 7
Joined: Tue May 13, 2014 10:11 am

Re: LockingSchedulerView need multiple lines per resource

Post by Thylia » Tue May 27, 2014 3:21 pm

I just noticed that I used a LockingSchedulerView instead of HorizontalSchedulerView

User avatar
Thylia
Posts: 7
Joined: Tue May 13, 2014 10:11 am

Re: HorizontalSchedulerView need multiple lines per resource

Post by Thylia » Wed May 28, 2014 11:26 am

Thylia wrote:
mats wrote:Please see this config option:

http://www.bryntum.com/docs/scheduling/ ... cRowHeight
this property does not exist in 1.x !
You have a solution ?
Should I develop my own view plugin?

User avatar
Maxim Gorkovsky
Core Developer
Core Developer
Posts: 3060
Joined: Wed Jan 08, 2014 11:46 am

Re: LockingSchedulerView need multiple lines per resource

Post by Maxim Gorkovsky » Wed May 28, 2014 11:43 am

Hello.
Can you upgrade your scheduler to latest version?

Post Reply