Adding a new column to resource assignment popup.

Ask for help related to our 2.x versions.
User avatar
nischal
Posts: 18
Joined: Mon Jan 18, 2016 9:07 am

Re: Adding a new column to resource assignment popup.

Post by nischal » Wed May 11, 2016 8:12 am

Before that, how to add search filter in assignment resource

User avatar
mats
Core Developer
Core Developer
Posts: 14589
Joined: Sat Dec 19, 2009 11:41 pm
Location: Sweden
Contact:

Re: Adding a new column to resource assignment popup.

Post by mats » Wed May 11, 2016 9:14 am

Look in the docs for Toolbar, TextField, and Store classes - it contains all knowledge needed.

http://docs.sencha.com/extjs/6.0/6.0.0-classic/
Tired of debugging javascript errors in web applications? Try our new error logging service RootCause, or read more on the Sencha blog

@bryntum
Facebook
API documentation

User avatar
nischal
Posts: 18
Joined: Mon Jan 18, 2016 9:07 am

Re: Adding a new column to resource assignment popup.

Post by nischal » Wed May 11, 2016 1:42 pm

Can you tell, how to add search filter in resource assignment popup

User avatar
naveen
Posts: 33
Joined: Thu May 12, 2016 6:53 am

Re: Adding a new column to resource assignment popup.

Post by naveen » Thu May 12, 2016 7:01 am

Ext.define('AssignmentGrid', {
extend: 'Gnt.widget.AssignmentGrid',
alias : 'myassignmentgrid',
items : {
xtype : 'gantt-filter-field',
dataIndex : "Search Assignee",
}
});

Ext.define('AssignmentField', {
alias : 'myresourceassignment',
extend : 'Gnt.field.Assignment',
expandPickerOnFocus : true,

createPicker: function() {
var grid = new AssignmentGrid(Ext.apply({
frame : true,
floating : true,

height : 200,
width : 300,

assignmentStore : assignmentStore,

// fbar : this.buildButtons()
}, this.gridConfig || {}));

return grid;
},
});


And in my ganttpanel i wrote
{
xtype : 'resourceassignmentcolumn',
editor : new AssignmentField(),
header : 'Person Assigned',
width : 250,

},

User avatar
Fanny
Posts: 12
Joined: Tue Nov 27, 2018 5:07 pm

Re: Adding a new column to resource assignment popup.

Post by Fanny » Thu Jan 17, 2019 3:25 pm

Hello,

Do you have a sample with angular please?

I tried this sample but cannot do "new AssignmentGrid(Ext.apply({ ...."

thanks in advance

User avatar
mats
Core Developer
Core Developer
Posts: 14589
Joined: Sat Dec 19, 2009 11:41 pm
Location: Sweden
Contact:

Re: Adding a new column to resource assignment popup.

Post by mats » Thu Jan 17, 2019 3:29 pm

Sorry, it's not clear what you're trying to do. Can you please start a new thread and describe your problem? Here's how you ask for help: viewtopic.php?f=1&t=772
Tired of debugging javascript errors in web applications? Try our new error logging service RootCause, or read more on the Sencha blog

@bryntum
Facebook
API documentation

Post Reply